Epoxygulv

Med en masse muligheder

Epoxygulv

Epoxygulv har altid været populært til virksomheder, både til brug i værksteder og produktion. Men nu er det også vundet ind i de private hjem.
Ikke nok med at anvendelsesmulighederne er mange, du kan også vælge mellem et væld af farver og effekter i dit nye epoxygulv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor et epoxygulv kan bruges. Epoxygulv kan blandt andet bruges i:

⦁ Kældre
⦁ Autoværksteder
⦁ Kontorer
⦁ Køkkener
⦁ Butikslokaler
⦁ Udstillingslokaler
⦁ Toiletter
⦁ Industri
⦁ Private hjem

Epoxy til gulve i både køkken og bryggers er meget populære, ikke mindst på grund af de mange farvemuligheder og de nye effekter.
Vi kan skræddersy et epoxygulv efter dit behov og smag. Mulighederne er utallige! Et epoxygulv kan være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængigt af din smag. Et epoxygulv er helt fugefrit som blandt andet er en fordel i forbindelse med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.


DET ER NEMT AT VEDLIGEHOLDE EPOXYGULV

Epoxys mange anvendelses- og designmuligheder er blot en af årsagerne til at det er så populær en gulvløsning. En af de vigtigste årsager er at det holder sig flot og stærkt i rigtig mange år uden den store vedligeholdelse.
Gulvbelægninger med epoxy er perfekt til områder der skal være nemme at holde rene og skal kunne tåle belastning.

Se flere eksempler