Elastik system

Star tid og penge

Med Bona Care Program – en metode for rengøring og renovering af halvhårde gulve.

Renovering spare tid jævnført med at lægge et nyt gulv. Langvarig slidstyrke med minimalt driftstop. Renovering påvirker miljøet mindre. Udseende kan forandres med ny farve, pure og chips. 

Bona Care Program

Resultat udover det sædvanlige
Spar tid og penge

Forandre gulvets udseende uden at skifte det. Selv i højttrafikerede områder kan overfladen forsegles for extra holdbarhed og langvarig beskyttelse. Med Bona Care Program for halvhårde gulve har det aldrig været enklere at forny og forandre gulvoverflader og skabe fantastiske resultater.

Med et lag Bona Pure får gulvet ny beskyttelse og bedre slid- styrke og du har et nyt gulv som er klar til alle udfordringer.

Ændre udseende og farve

Til sportsgulve, designeffekter og kreative stilarter – med Bona Care Programmet kan du tilføje billeder / tegn, sym- boler og endda ændre farve på dit gulv. Design muligheder er uendelige.

Renovering har betydeligt mindre miljøpåvirkning end at skifte til nyt. Bona pure tager hensyn til miljøet i alle faser; det indendørs miljø, arbejdsmiljøet og vores natur.

Før og efter

Før Efter

50% kortere driftstop

En renovering af for eksempel 300 m2 kan tage 6 dage at lave færdig hvis hele gulvet skal skiftes. Med Bona Care Program bliver det klart på kun 3 dage. 

Fordele:

Høj på service!

Løsninger i alle størrelser

Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved hvilke løsning der virker - også ud i fremtiden. Derfor giver vi natuligvis gerne råd og vejledning undervejs i processen

Høj på service

Vi lever af tilfredse kunder. Det betyder for os at overholde de aftalte tider, samt at vi naturligvis giver 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.