Om os

Lidt omkring os

HS Gulvservice er startet i 2008 af Mikael Jensen, der har arbejdet i gulvbranchen siden 1994, og som derfor har et stort kendskab til branchen. I 2004 begyndte vi ud over “almindelig” gulvslibning i boliger at specialisere os indenfor slibning og opstregning af sportshaller dvs. opstregning af baner til alle slags sportsgrene både på trægulve og udendørs på asfalt. 

I 2015 begyndte vi at lave linoleum, vinyl, polyuret og epoxy/metallic epoxy gulve. I dag kan vi sige, at vi kan lave stort set alle typer af gulve. Vi efteruddanner os løbende for hele tiden at kunne tilbyde vores kunde den nyeste og bedste behandling. 

Vi bestræber os på at vælge det grønne/miljørigtige valg, når dette er muligt og ikke går ud over kvaliteten. Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Da vi er en mindre virksomhed, har vi ikke nogen større administration og på grund af vores mangeårige kontakt til leverandører får vi nogle gode rabatter, hvorfor vi kan tilbyde fornuftige priser til vore kunder.

Høj på service!

Løsninger i alle størrelser

Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved hvilke løsning der virker - også ud i fremtiden. Derfor giver vi natuligvis gerne råd og vejledning undervejs i processen

Høj på service

Vi lever af tilfredse kunder. Det betyder for os at overholde de aftalte tider, samt at vi naturligvis giver 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.