Linoleumsgulv

Linoleumsgulv - det bæredygtige valg

Hvis du leder efter et bæredygtigt alternativ når du skal have lagt et nyt gulv er et linoleumsgulv det helt rigtige valg. Et linoleumsgulv er et naturprodukt der består af blandt andet træmel, kalksten, linolie og harpiks som er tilsat naturfarve. Kombinationen af materialer gør også gulvet bakteriedræbende. Derfor er det et optimalt gulv at få lagt i dit køkken.

MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Et linoleumsgulv kan anvendes både af private og erhvervskunder. Det er et slidstærkt gulv der er let at vedligeholde. Så om du skal bruge det i køkkenet, i butikken eller noget helt andet, så finder vi en god løsning til dig.

Det er muligt at lægge et linoleumsgulv ovenpå et eksisterende gulv. Det kræver blot at det eksisterende gulv er tørt og jævnt. Ønsker du gulvvarme, er det også muligt at lægge et linoleumsgulv oven på dette. Så ikke nok med at gulvet giver dig god gangkomfort, du undgår også kolde fødder. 

Find et design der passer

Der findes utallige farver og mønstre af linoleumsgulve. Så vi vil altid kunne finde en løsning der passer dig. Vi kan fremvise en masse flotte prøver af gulvet, så du kan få en god fornemmelse for hvordan det kommer til at se ud.

Høj på service!

Løsninger i alle størrelser

Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved hvilke løsning der virker - også ud i fremtiden. Derfor giver vi natuligvis gerne råd og vejledning undervejs i processen

Høj på service

Vi lever af tilfredse kunder. Det betyder for os at overholde de aftalte tider, samt at vi naturligvis giver 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.