Metallic epoxy gulv

Metallic epoxy gulv - det nye sort

Vi kan hjælpe dig med et flot nyt metallic epoxy gulv. Med denne type gulvbelægning er mulighederne med design utallige. Når du skal have et metallic epoxy gulv kan du blande lige de farver du ønsker. Om det er sort og grå eller nogle mere prominente farver som blå eller pink, du vil have kan vi vejlede dig til det bedste resultat.

Vil du hellere have et ensfarvet metallic epoxy gulv kan vi sammen finde den helt perfekte farve til netop din opgave.

FÅ ET HELT UNIKT GULV
Med så mange farve- og sammensætningsmuligheder kan du være sikker på at få et helt enestående metallic epoxy gulv når vi hjælper dig. Du kan simpelthen sætte dit eget helt unikke præg på dit hjem, butik, garage eller hvor du ellers har tænkt dig at få et nyt gulv.

Et metallic epoxy gulv kan i mange tilfælde lægges oven på eksisterende gulvbelægninger. Du skal derfor ikke bruge tid og penge på at brække et gammel gulv op inden du får lagt dit nye flotte gulv. Du kan også få lagt metallic epoxy andre steder end på dit gulv hvis du ønsker. Har du en butiksdisk eller andet der skal piftes op, kan det også bruges her. 

Slidstærkt metallic epoxy gulv

Et metallic epoxy gulv, kan udover at være rigtig flot også give dig et meget slidstærkt gulv der kan lægges i mange forskellige rum. 

Høj på service!

Løsninger i alle størrelser

Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved hvilke løsning der virker - også ud i fremtiden. Derfor giver vi natuligvis gerne råd og vejledning undervejs i processen

Høj på service

Vi lever af tilfredse kunder. Det betyder for os at overholde de aftalte tider, samt at vi naturligvis giver 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.