Polyurethangulv

Polyurethangulv - optimalt ved høj belastning

Det tåler en høj belastning og stødpåvirkning, så dit nye polyurethangulv vil kunne holde i mange år. Derudover er et polyurethangulv også stødabsorberende, hvilket betyder, at der er god komfort ved gang på gulvet.

MANGE FORDELE MED ET POLYURETHANGULV

Et gulv af polyurethan har mange anvendelsesmuligheder. Det kan benyttes i private hjem såvel som af erhverv. Det kan bruges til alt fra køkken og bryggers i et privat hjem til sportshaller og butikker.

Det er optimalt til brug ved tørre områder der har brug for et slidstærkt gulv. Da det også er resistent over for varmepåvirkning kan du trygt få lagt dette gulv hos dig.

Et polyurethangulv er et fugefrit gulv, hvilket gør rengøring let og vedligeholdelse af gulvet billigt. 

Mange farver

Der findes et væld af farver der kan bruges til dit nye polyurethangulv. I fællesskab finder vi den farve der passer bedst til dit rum. Leder du efter en specialfarve kan vi sagtens finde en løsning da vi kan bestille specialfarver hjem gennem vores samarbejdspartnere. 

Høj på service!

Løsninger i alle størrelser

Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved hvilke løsning der virker - også ud i fremtiden. Derfor giver vi natuligvis gerne råd og vejledning undervejs i processen

Høj på service

Vi lever af tilfredse kunder. Det betyder for os at overholde de aftalte tider, samt at vi naturligvis giver 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.