Vinylgulv

Vinylgulv - det praktiske valg

Et vinylgulv kan bruges til forskellige rum. Det anvendes blandt andet på skoler, sygehuse, kontorer, butikker samt i private boliger.

Da vinylgulve er vandafvisende egner de sig godt i badeværelser, køkkener, rengøringsrum og andre rum med risiko for vand på gulvet. Derudover er et vinylgulv støjdæmpende og har en god gangkomfort.

Har du et eksisterende gulv der skal erstattes er det muligt at lægge vinylgulvet ovenpå. Det kræver blot at det eksisterende gulv et tørt og jævnt. På den måde sparer du både tid og penge på at skulle fjerne det gamle gulv.

NEMT AT RENGØRE

Da vinylgulve er rigtig nemme at renholde, er de optimale til brug i private hjem hvor der er børn. Når der spildes mad eller andet er det nemt lige at tørre op. Derudover er det udbredt at bruge det i entré og bryggers da det er nemt at rengøre efter beskidte sko. Gulvene er vandtætte og er derfor anvendelige i baderum, rengøringsrum og storkøkkener.

Mange muligheder med udseende

Vinylgulve kan fås i mange forskellige designs. Du kan både få lagt et flot ensfarvet gulv eller få noget vinyl der ligner et klinke- eller plankegulv.

Da vi har lagt mange vinylgulve, ved vi hvilket gulv der passer bedst ind i dit rum. Derfor hjælper vi dig gerne med at vælge det helt rigtige design der passer perfekt til netop dit rum og behov 

Høj på service!

Løsninger i alle størrelser

Vi laver gulve for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi dækker det meste af Danmark (afhængigt af opgavens størrelse).

Råd og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved hvilke løsning der virker - også ud i fremtiden. Derfor giver vi natuligvis gerne råd og vejledning undervejs i processen

Høj på service

Vi lever af tilfredse kunder. Det betyder for os at overholde de aftalte tider, samt at vi naturligvis giver 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.